EEN leven lang zelfstandig thuis wonen, het kan!

Echte luxe, dat is zo lang mogelijk zelfstandig in je eigen stekje verblijven. Iets waar velen onder ons van dromen. Natuurlijk moet jouw woning hier perfect op afgestemd zijn. Wanneer verminderde mobiliteit of specifieke noden de kop op steken, moet de woning het vertrouwen, de ondersteuning én het comfort bieden dat jij als bewoner op dat moment nodig hebt.

Wij bieden nu ook een antwoord op deze vraag naar levenslang thuis wonen. De noden van morgen worden toegepast in ons meest recente woningaanbod. We bieden jou dus de kans op een woning die met jou kan meegroeien en kan aangepast worden aan jouw behoeften.

zo kan jij voortaan aangepast wonen

 1. Lift
  Eenvoudig naar boven en naar onder in je eigen huis via een unieke lift die voor jou geïnstalleerd wordt. 

 2. Rolstoelvriendelijk
  Geen overbodige trapjes en steeds de juiste afmetingen zodat een rolstoel eenvoudig kan gebruikt worden doorheen het huis. 

 3. Aangepaste wc
  Moeilijkheden in het kleinste kamertje zijn volledig verleden tijd. De wc's worden voorzien van een comfortabele hoogte. 

 4. Aangepaste badkamer  
  Ook in de badkamer wordt alles voorzien voor optimaal comfort. Het gebruik van anti-slip, een aantal extra steunpunten, een douchestoel, ...

 5. Aangepaste hoogtes
  Denk maar aan de juiste hoogte van het keukenaanrecht, de deurklinken, lichtschakelaars, ...

Samen met jou gaan wij aan de slag om de perfecte omgeving te creëren, waar jij enkel nog hoeft te genieten. Ook specifieke noden kunnen altijd met ons besproken worden.

Download hier nu al onze plannen voor aangepast wonen in project Bloesemhof

SUBSIDIES VOOR AANGEPAST WONEN?

Afhankelijk van je situatie en de aanpassingen die je zal doorvoeren in je woning, kan je recht hebben op een aanpassingspremie van de overheid. Alle details daarover vind je terug op de website van Wonen Vlaanderen.

Maak hier een afspraak om ook jouw noden met ons te bespreken