Wie zijn wij ?

Wie is Gilen Woonprojecten?

Gilen Woonprojecten is zoveel meer dan een bouwondernemer. Wij zijn een familiebedrijf met een geschiedenis van meer dan 50 jaar, dat Laurens Gilen vandaag leidt vanuit onze kantoren op het Begijnhof in Sint-Truiden (UNESCO werelderfgoed).

We realiseerden reeds duizenden woningen en appartementen en bedachten zo talloze nieuwe buurten in Zuid-Limburg en Vlaams-Brabant. En dat tot tevredenheid van onze vele trouwe en nieuwe klanten.
Maar die mooie resultaten zijn zeker geen toeval. Als één hecht team werken een twintigtal medewerkers, bijgestaan door stedenbouwkundigen, juristen, architecten,... aan alle aspecten van je nieuwe woning en je nieuwe buurt.
Kwaliteit staat voor ons voorop.

Door het bouwproces met veel eigen mensen te organiseren, proberen we de kosten zo laag mogelijk te houden. Maar in een wereld van sterk stijgende (grond)prijzen is alleen dat, niet meer voldoende.
Daarom ontwikkelden we ook het Hamsterhuren, een huurspaarsysteem, dat momenteel met sterke parnters, zoals onder andere Belfius, nationaal wordt uitgerold.

We blijven onderzoeken hoe we de betaalbaarheid van wonen kunnen verbeteren.

Ook binnen onze projecten blijven we innoveren. Zo kan je als bewoner van onze recentste realisaties ook gebruik maken van onze elektrische deelauto's en de vele andere faciliteiten die het leven gemakkelijk maken.

GILENmedewerkers

Rudi Gilen
Laurens Gilen
Jolien Coninx
Nathalie Pirard
Claire Roggen
Eric Thirion
Axel Lowier
Dimitry Collin
Sven Jossa
Timmy Sacré