Wie zijn wij ?

Wie is Gilen Woonprojecten?

Gilen Woonprojecten is zoveel meer dan een bouwondernemer. We zijn een  familiebedrijf met een geschiedenis van meer dan 50 jaar. We realiseerden reeds duizenden woningen en appartementen en bedachten zo talloze nieuwe buurten in Zuid-Limburg en
Vlaams-Brabant. En dat tot tevredenheid van onze vele trouwe en nieuwe klanten. Maar die mooie resultaten zijn zeker geen toeval. Als één hecht team werken een twintigtal medewerkers bijgestaan door bouwexperts, stedenbouwkundigen, juristen, architecten aan alle aspecten van je nieuwe woning en je nieuwe buurt. Kwaliteit staat voor ons voorop. We geloven dan ook sterk in een persoonlijke aanpak en zijn altijd nauw betrokken bij elk project. Dankzij onze vooruitstrevende visie evolueren we voortdurend mee met de meest actuele trends en voldoen we aan de strengste eisen. Zo denken we steeds mee met onze klanten, zorgen voor een perfecte opvolging en begeleiden vakkundig elke fase gedurende het hele proces. De noden van morgen vandaag correct proberen in te schatten en omzetten in een woning en een buurt waar het leuk en betaalbaar wonen is. Daar staan we voor.

Bouwen met Gilen Woonprojecten: hoe verloopt dat?

  • Eerst heb je een adviserend gesprek met Nathalie. Je kunt je dan bevragen over bepaalde projecten. Maar je kan bij haar ook terecht voor informatie over bijkomende aspecten van je aankoop: hypothecaire lening, premies, aktekosten, notariskeuze,….
  • Na het tekenen van je contract is er een detailbespreking. Dimitry bespreekt met je de technische aspecten (sanitair, verwarming, …) en Eric overloopt alle overige zaken. Hij helpt je bij de materiaalkeuzes en geeft je hierover graag de nodige uitleg. Ook geeft hij graag enkele tips mee.
  • Gedurende het hele bouwproces staat ons hele Gilen Woonprojecten -team tot jouw dienst.
  • Wanneer je woning klaar is, vindt de voorlopige oplevering plaats. Samen met jou inspecteren Mathieu en de architect je woning of appartement. Is alles naar je wens? Dan krijg je de sleutels overhandigd.
  • Exact één jaar na de voorlopige oplevering, vindt de definitieve oplevering plaats.
  •  Uiteraard geldt er bij ons een 10-jarige aansprakelijkheid.

 

Visie ?

Passie voor elk project!

Projecten ontwikkelen en woningen en appartementen bouwen, dat is onze passie.
We beseffen dat deze creaties uiteindelijk een warme thuis worden. Daarom gaan we steeds voor het beste. Zo zoeken we steeds de beste locaties en gebruiken we enkel kwaliteitsvolle, duurzame materialen. Zien anderen een huis? Wij zien jouw thuis!

Klantvriendelijkheid is onze topprioriteit

Je koopt niet elke dag een woning. Er komt veel bij kijken. We vinden het daarom belangrijk je tijdens het hele proces bij te staan. Jij bent als klant uniek met je specifieke noden. We trachten steeds aan je behoeftes te voldoen. Door goed naar jou en al onze andere klanten te luisteren, leren we elke dag bij.

Doordacht gekozen is goed gekozen

Zowel het bouwen als het kopen van een woning is een speciale gebeurtenis, een feest! Het begint met keuzes te maken. De juiste keuzes… Wij kiezen daarom steeds voor betrouwbare onderaannemers, selecteren enkel kwaliteitsvolle en duurzame materialen en zorgen voor een vlekkeloos bouwparcours. Ook jij zal doorheen het hele bouwproces keuzes moeten maken. Wij staan je daar dan ook graag bij.

Innovatie is de toekomst

Tijden veranderen. En ook mensen hun behoeften. Onze projecten evolueren voortdurend mee. We staan niet stil en zoeken steeds naar innoverende ideeën. Onze BEN-woningen zijn daar een mooi voorbeeld van.

Duurzaam bouwen

Bij het maken van onze materiaalkeuzes staat duurzaamheid dan ook centraal. Elk project bouwen we milieubewust met veel aandacht voor juiste isolatienormen met een correcte densiteit en voldoende ventilatie. Hierdoor streven we vanzelfsprekend naar optimale energieprestaties. Onze woningen garanderen zo hun eigen meerwaarde op termijn, een rendement dat kan tellen op korte en lange termijn.

GILENmedewerkers

Rudi Gilen
Laurens Gilen
Jolien Coninx
Nathalie Pirard
Claire Roggen
Eric Thirion
Axel Lowier
Dimitry Collin
Noël Swinnen
Sven Jossa
Timmy Sacré
Tom Reygel