INVESTEREN IN VASTGOED IS MEER DAN OOIT EEN GOED IDEE!

Het beheren van je spaargeld is geen makkelijke opdracht en hiervoor bestaan diverse alternatieven. De traditionele manier van geld op het spaarboekje plaatsen brengt al enkele jaren niets meer op en de beurs draagt daarentegen heel wat risico’s met zich mee. Twee redenen om te kiezen voor een defensieve investering met rendement, investeren in vastgoed.

9 REDENEN OM TE INVESTEREN IN VASTGOED

 1.    Uitstekend rendement van 3 tot 4 %
 2.    Aftrek van interesten op de lening
 3.    Hefboom door lage intresten 
 4.    Geen meerwaardebelasting (bij herverkoop na 5 jaar)
 5.    Stijgende bevolkings- en inkomensgroei zorgt voor een stabiele vastgoedmarkt
 6.    Nieuwbouw op goede locatie is een nog betere investering binnen vastgoed omwille van energiezuinigheid (grotere meerwaarde bij herverkoop)
 7.    Financiële zekerheid (jouw eigendom)
 8.    Het kost je heel weinig tijd na de investering
 9.    Constante inkomstenstroom 

Samengevat: investeren in vastgoed is een goede manier om vermogen op te bouwen. Maar het is niet volledig zorgeloos. Het in de markt plaatsen van de woning, een goede huurder vinden, plaatsbeschrijvingen. En wat bij eventuele wanbetalers of juridische aangelegenheden? Lees zeker verder, want wij lossen dit meteen voor je op.

MOGELIJKE VALKUILEN DIE WIJ METEEN OPLOSSEN

Om je volledig te ontzorgen en je volop van jouw rendement te laten genieten biedt Gilen Woonprojecten de mogelijkheid om zorgeloos te investeren in vastgoed.

Zo zullen wij instaan voor het tijdig betalen van het afgesproken huurbedrag en dit doorstorten naar jouw rekening. We zorgen voor een compleet dossier met geregistreerde contracten, plaatsbeschrijvingen, de nodige keuringen en attesten. En laattijdige betalers worden kort opgevolgd.

Ook over het technisch beheer hoef je je geen zorgen te maken. Gilen Technics onderhoudt jouw investering en we lossen ook onverwachte pannes of lekkende kranen op.

WIL JE INVESTEREN IN VASTGOED? CONTACTEER ONS

UNIEK AANBOD: 5 JAAR ZORGELOOS GENIETEN VAN JE HUURRENDEMENT

Om onze investeringsservice in de verf te zetten bieden wij investeerders die vandaag beslissen een uniek aanbod aan: 5 jaar zorgeloos en vooral kosteloos genieten van jouw huurrendement.

 • Verhuurgarantie (Wij garanderen je huurinkomsten)

De eerste 5 jaar van jouw aankoop ontvang je maandelijks en stipt de netto-huuropbrengst. Maak je dus geen zorgen over wanbetaling of leegstand.

 • Verhuurbeheer

Ook het verhuurbeheer wordt de eerste 5 jaar ter harte genomen door Gilen Woonprojecten zodat je geen bijkomende kosten hoeft te vrezen. Wat houdt dit zoal in: het zoeken naar een geschikte huurder, het beheren van de huurcontracten, plaatsbeschrijvingen, herstellingen,… Zelfs de advocaat- en gerechtskosten worden gedragen bij eventuele wanbetaling.

Overweeg je om te investeren in vastgoed? Super! Wij hebben meteen al een leuk nieuwbouwproject wat in aanmerking komt. 
Midden in het hartje van Sint-Truiden bouwen we aan project Bloesemhof:

 • Halfopen of gesloten woning met 4 slaapkamers;
 • Leuke stadstuin met aangelegd terras;
 • 800 meter wandelafstand van de Grote Markt; 
 • Autostaanplaats inbegrepen;
 • Grote fietsenstalling en -werkplaats;
 • Ondergrondse afvalcontainers.

BEKIJK HIER HET AANBOD VAN HET PROJECT BLOESEMHOF